Heila bygdå på kamp

Va du på opprykkskampen mot Haugar i 2017?

Foto Grethe Nygaard

Va du på opprykkskampen mot Haugar i 2017? Den så gjekk på Eurosport med proffe kommentatorar å fem kamera i produksjonen? Den gongen når Maid dondra ball i krysse frå 30 meter? Fytti, det va skoi! Me trur sjølsagt ikkje at ein sånn opplevelse kan gjennskapas aenkvar veka i Storhall Karmøy å me skal jo ver dei første t å innrømma at me på banen ikkje har gjort vårt t at stemningen har stått i takje det sista hallaent året.

Nå ser det ut som om David å karane har knekt koden å sjøl om me veit det e longt igjen å ingjen trer vekse inn i himmelen så e me utruligt stolte av at me nå står med 4 seiere og 17-3 i målforskjell på dei fira siste kampane.

Lage består nå av noken fantastiske onggutar å noken (nesten) lika fantastiske gamlingar 😉 og nesten adle e frå Veabygdå men me har og med et par Sevlandsbuar, ein Åkrabu, ein Brekkebu og ein løpsamskin frå Valen.

På Torsdag tar me imot Hemningstad å me har et surt 0-1 tap å revansjera frå i vår. Kampen begynna kl sju å me håpa at flest mulig, jaffal 200, tar turen å e me å inspirera karane t tri nye poeng!

PS, komme du i Veakler e det gratis inngang 😊.

Medlemskontingent 2019

 
Medlemskontingent 2019
Medlemskontingenten betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetsnivå. På forhånd takk!
Ubetalt beløp (ca): 79190
Ubetalt antall: 45
Betalt beløp: 550800
Betalt antall: 341
 

TINE FOTBALLSKOLE

Bilderesultat for tine fotballskole 2019

Hovedsamarbeidspartner

Følg oss på Facebook!

Viktige Samarbeidspartnere

Grasrotandelen

Storhall Karmøy

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift