SABBALØPET 2019 - program for dagen

Lurer du på hva som skjer i forbindelse med Sabbaløpet onsdag 1.mai - svaret finner du her!

PÅMELDING SABBALØPET: https://signup.eqtiming.no/?Event=sabbalopet 

OBS! Begrenset antall plasser!

MINISABBEN – 1200 m – Påmeldingsfrist 13:45 – Start 14:00

Minisabben er for barn mellom 6 og 12 år. Barn under 6 år kan også delta i følge med en voksen. Det vil selges startnummer i Storhall Karmøy fra klokken 12:00 (ved pressetribunen i fotballhallen). Startkontingent er kr 100 per barn (maks kr 200,- per familie). Start og mål er i Storhall Karmøy. Det blir selvsagt medaljer på alle som deltar!

Løypa som går fra Storhall Karmøy, opp «brekkå», ned mot Fiskerimuseet, til venstre bak kunstgresset og opp igjen Slettavegen tilbake og inn i Storhall Karmøy vil være godt merket, og bemannet med løypevakter. Det vil være felles oppvarming før start med KVIKK Treningssenter. Det vil også bli besøk av våre maskoter Sabberin og Sabberina, som vil være med under oppvarmingen og i målområdet når det deles ut medaljer! :) 

 

SABBALØPET – 8,3 km – Start 15:00

Hovedløpet går tradisjonen tro av stabelen klokken 15:00. Det vil være utlevering av startnummer fra klokken 12:00 i Storhall Karmøy (ved pressetribunen i fotballhallen). Påmelding må gjøres elektronisk her: https://signup.eqtiming.no/?Event=sabbalopet  Det er mulig og melde seg på frem til kl.14.45 løpsdagen. Det vil være felles oppvarming med KVIKK treningssenter, samt trekning av premier på startnummer like før start. Alle som løper Sabbaløpet premieres med Sabbaglasset. Ved målgang er det mulighet for påfyll av energi for alle deltakere i form av smoothie, energibar, bananer og vann. Garderober vil være tilgjengelig i Storhall Karmøy, verdisaker oppbevares på eget ansvar.

Løypekart for Sabbaløpet finner du her: https://web.spoortz.no/portal/public/showContentCategory.do?id=948530689

SUNN PROFIL

Arrangementet har en sunn profil, og det vil være salg av pølser, grove veler, fruktshaker, smoothie, vann, kaffe mm.

SABBASTATISTIKK

De som løper 10., 20., 25. og 30.gang får en ekstra premie – i form av henholdsvis Sabbavase, Sabbajuiceglass, Sabbaseidel og Sabbakaraffel.

Lurer du på hvor mange ganger du har løpt tidligere? Svaret finner du i det vedlagte excelarket som har oversikt over samtlige løpstider fra starten i 1989.

 

Velkommen til en aktiv dag i Storhall Karmøy og vakre Veavågen!!

Medlemskontingent 2019

 
Medlemskontingent 2019
Medlemskontingenten betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetsnivå. På forhånd takk!
Ubetalt beløp (ca): 60722
Ubetalt antall: 36
Betalt beløp: 564700
Betalt antall: 348
 

TINE FOTBALLSKOLE

Bilderesultat for tine fotballskole 2019

Hovedsamarbeidspartner

Følg oss på Facebook!

Viktige Samarbeidspartnere

Grasrotandelen

Storhall Karmøy

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift