Jan André overtar Juniorjentene

Den rutinerte tidligere burvokteren overtar treneransvaret for vårt flaggskip på jentesiden.

Jan André Langåker, som har fortid som målvakt med hele 289 A-kamper for Sabbane, har i lang tid vært en ressurs i klubben, og han var sist inne som keepertrener for A-laget kun noen få sesonger tilbake.

Han har også tidligere hatt trenerverv i klubben - her fra den gamle grusbanen utenfor Karmøyhallen i Kopervik, med jenter født 75-76-77. Kanskje kjenner du noen av dem igjen?

Baby for Benedickte

Juniortrener Benedickte Larsen er på vei ut i fødselspermisjon, og i hennes fravær har lagleder og tidligere hovedtrener, nå leder av fotballstyret, Karl Inge Tjoland hatt ansvaret.

Han ledet dem blant annet til en fin bronsefinale i sommerens Sandar Cup sammen med sin makker Magne Harald Vedøy.

Tjoland uttaler til veail.no at han er veldig fornøyd med å ha fått på plass en løsning, både som leder av fotballstyret med at de har fått inn kvalifiserte trenerkrefter, men også som ‘avtroppende manager' for å avlaste i en allerede hektisk hverdag med jobb, idrettslag og renovering av nytt gammelt hus.

Kanonstart i Cupen

Det er ikke lenger enn en drøy uke siden man ble enige med Langåke, og ettersom han ikke skulle overta før denne uka fikk Tjoland gi seg på topp, da han sendte J19 til finalen i OBOS-Cupen etter å ha nedsablet Hundvåg med 5-1 i Storhall Karmøy forrige fredag.

Debuten på sidelinja fikk han onsdag borte mot Nord, og etter en trå start med 0-2 i sekken klarte man å hente opp igjen til 2-2, og med mindre vertenes keeper hadde hatt en drømmedag på jobb hadde trolig comebacket vært komplett.

Siste Innspurt i Serien

Videre har Sabbane fire seriekamper igjen å spille, samt den nevnte finalen i OBOS-Cupen. I skrivende stund ligger man på 2. plass i 2. divisjon avdeling 01, med 22 poeng. To foran Skjoldar/Vats/Vikebbygd, og fem bak serieleder Ølen 1.

Langåker & Co møter begge sine tabellnaboer i løpet av den neste måneden, så her kan alt skje!

PS! Vi kommer naturligvis tilbake med mer etter hvert som tid og sted for cupfinalen bekreftes.

Medlemskontingent 2019

 
Medlemskontingent 2019
Medlemskontingenten betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetsnivå. På forhånd takk!
Ubetalt beløp (ca): 79190
Ubetalt antall: 45
Betalt beløp: 550800
Betalt antall: 341
 

TINE FOTBALLSKOLE

Bilderesultat for tine fotballskole 2019

Hovedsamarbeidspartner

Følg oss på Facebook!

Viktige Samarbeidspartnere

Grasrotandelen

Storhall Karmøy

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift