Gull, bronse og bronse på Sandar Cup for Vea!

Fem lag fra vår ungdomsavdelingen dro til Sandefjord på Sandar Cup. Jenter 14, Gutter 15 og Jenter 19 fikk også med seg pokal "him te Vea".

Hva er viktigst av sportslig og sosial suksess? Ja, takk begge deler. Begge to styrker hverandre. De fem lagene som var på Sandar Cup J14, G14, G15, G19 og J19 gjorde nettopp det. De heiet hverandre frem til gode prestasjoner og bygget samhold mellom lagene i Sandefjord. 

På Vea ønsker vi å utvikle gode fotballspillere gjennom mennesklig utvikling. For å skape godt samhold og une hverandre suksess er det helt avgjørende å ha trenere og lagledere som overfører gode holdninger og verdier til spillerne. Sandar Cup viste seg å være en god arena for å vise Vea's ungdommer på sitt beste både sportslig og holdningsmessig. 

 

Slik gikk det med lagene våre: 

J14 spilte seg til semifinale i A-sluttspillet. Der ble det 1-1 mot Bærums Verk og Hauger. Etter ekstraomgenen ble det dessverre tap på corner. Victoria Sørensen scoret Vea's mål. J14 tok 3. plass og fikk med seg pokal etter å ha vunnet sin gruppe. GRATULERER TIL SPILLERNE OG TRENERNE ANDRE GRINDHAUG OG DAVID VEA!

G14 kom til semifinalen i B-sluttpillet. De jobbet hardt og lenge, men i andre omgang fikk de mål imot og tapte 0-1 mot Årvoll Rød. 

G19 fikk tøffe og jevne kamper i gruppespillet. De spilte kvartfinale i B-sluttspillet mot Åssiden. Der ble det tap 1-3. 

J19 vant alle sine kamper i gruppespillet. De spilte en spennende og dramatisk semifinale i A-sluttspillet. De ledet 1-0 mot Høvik IF til det var noen minutter igjen. Scoring av Kjersti Hereid Rasmussen. Det ble 1-1 (Straffe til Høvik i siste minutt av 2. omgang) etter ekstraomgangen og dessverre tap på straffer. Jenter 19 fikk til slutt 3. plass og en flott pokal med seg tilbake til Sletten. GRATULERER TIL JENTENE OG TRENERNE KARL INGE TJOLAND OG MAGNE HARALD VEDØY!

 

Til slutt, G15. For en prestasjon. VINNER SANDAR CUP 2018! 

G15 hadde en tøff gruppe, men klarte alikevel og komme seg til A-sluttspillet. De kom seg helt til finalen der de møtte Runar IL. Det ble en tett og jevn kamp. De måtte vente lenge til å få scoringen. Helt på tampen av 2. omgang scoret Jakob Brattgjerd vinnermålet! Tvillingbroren Sivert Brattgjerd ble kåret til banens beste spiller. GRATULERER TIL SPILLERNE OG TRENERNE HÅVARD FIDJELAND OG HARALD MANNES!

 

Vi legger også til ordene til Styrelederen i Fram (der finalen ble spilt) som hadde ansvaret for utdeling av pokaler og medaljer til Vea og Runar. 

"Laget deres (Vea G15) løftet seg når dere (G19) kom til andre omgang og heiet de frem".

Etter G15-spillerne og trenerne hadde fått sin fortjente pokal og medaljer som vinner av Sandar Cup 2018, sa han at en av lederne for "Supportergjengen" måtte komme frem. G19 spillerne ropte selvsagt frem Albert Mannes (liggende foran G15 på bildet) frem på podiet og han fikk en egen medalje som frontfigur av "supportergjengen" under finalen.

 

DET ER SPORTSLIG + SOSIALT = SUKSESS HÅND I HÅND!

 

Vi gratulerer alle lagene med sine prestasjoner og trenerne med god gjennomføring av Sandar Cup 2018.

Medlemskontingent 2019

 
Medlemskontingent 2019
Medlemskontingenten betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetsnivå. På forhånd takk!
Ubetalt beløp (ca): 79190
Ubetalt antall: 45
Betalt beløp: 550800
Betalt antall: 341
 

TINE FOTBALLSKOLE

Bilderesultat for tine fotballskole 2019

Hovedsamarbeidspartner

Følg oss på Facebook!

Viktige Samarbeidspartnere

Grasrotandelen

Storhall Karmøy

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift