Mot nye rekorder for Grasrotandelen!

Norsk Tipping øker med 2%, som gjør DIN støtte verdt 20% mer!!

Tidligere har Grasrotandelen tilsvart fem prosent av innsatsen rett i klubbkassa. Det er ikke lenger tilfelle, for fra 01.01.2018 ble denne vedtatt økt til sju prosent!!

Siden 2009 har SK Vedavåg Karmøy fått inn mer enn 750 000 kroner gjennom denne ordningen. Hele 345 tippere støtter SK Vedavåg Karmøy. Bli med du også!  

Se hvor mye SK Vedavåg Karmøy får inn HER!

I 2017 hadde SK Vedavåg Karmøy nytt rekordår i både antall spillere og generert beløp. I perioden hjalp 340 tippere med å generere kr 121 049.03 til klubbkassa.

Dermed passerte vi sekssifret beløp for første gang, og slo attpåtil den gamle rekorden med mer enn tjuetre tusen, og var veldig nære FEMTI TUSEN mer enn i 2015!

I år har vi allerede passert kr 22 500, og det FØR februar er omme. Vi har også økt med fem grasrotgivere siden nyttår, men har selvsagt plass til mange flere!

Tilknytt SK VEDAVÅG KARMØY som din grasrotmottaker via SMS:

Send GRASROTANDELEN 975678598 til 2020 (gratis).

Om Grasrotandelen

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan nå velge hvilket lag eller forening som får syv prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går syv kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Ved spill på Multix, Instaspill og Oddsen er Grasrotandelen 14 prosent av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster. Dette beregnes hver dag, og fordeles til spillernes grasrotmottakere.

Spillene fysiske Flaxlodd og Belago er ikke omfattet av Grasrotandelen. Flax spilles uregistrert og på Belago fordeles overskuddet via de lokale bingohallene. 

Du kan bytte din grasrotmottaker når du måtte ønske det, og så ofte du vil. Den nye grasrotmottakeren får grasrotmidler fra det tidspunktet du endrer.

For å delta i Grasrotandelen må du være kunde hos Norsk Tipping.

Les mer om Grasrotandelen på norsk-tipping.no/grasrotandelen.

Medlemskontingent 2019

 
Medlemskontingent 2019
Medlemskontingenten betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetsnivå. På forhånd takk!
Ubetalt beløp (ca): 79190
Ubetalt antall: 45
Betalt beløp: 550800
Betalt antall: 341
 

TINE FOTBALLSKOLE

Bilderesultat for tine fotballskole 2019

Hovedsamarbeidspartner

Følg oss på Facebook!

Viktige Samarbeidspartnere

Grasrotandelen

Storhall Karmøy

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift