To Forsterkninger Klare For Sabbane

Vi ønsker André Hermansen Fiskum og Leonard Ånensen velkommen "him igjen" til Vea og Storhall Karmøy.

Sabbane har forsterket stallen med keeper André Hermansen Fiskum og midtstopper Leon Ånensen.

Dermed har vi fått på plass to etablerte og nyttige tilvekster i laget foran sesongen 2018, som faktisk begge har fortid på Sletten.

Omreisende Burvokter

Fiskum slet ut sine første keeperhansker i Kopervik IL, før ferden gikk videre til  FKH 2 og etter hvert gamle Sletten Stadion.

Fiskum reiste etter hvert videre grunnet studier, og sto mellom stengene hos bergensklubben Varegg før et aldri så lite utenlandsopphold hos Augsburg College i Minneapolis, USA.

Vel tilbake i fedrelandet returnerte han til Sletten, før han igjen var tilbake på Åsebøen. Foran sesongen 2017 tok han opp hanskene i SK Haugar, og var altså meget nære et opprykk til 4. divisjon, kun snytt av sin tidligere og kommende klubb!

I tillegg til å være keeper på A-laget skal han bidra med trening av klubbens unge keepere i Ungdomsfotballen. Fiskum har erfaring som keepertrener og har utdannelsen NFF Keepertrener B-lisens.

Lokalt Forankret Forsvarer

Vår andre nyinnhenting, sevlandsbuen Leon Ånensen, er nå tilbake i klubben hvor det hele startet.

Etter å ha gått gradene i røgt og grønt har han vært innom både Ferkingstad og Åkra IL, hvor han forrige sesong var en solid skikkelse i midtforsvaret hos Åkra 2 i 5. divisjon.

I likhet med André vil også Leon bli en av de mest rutinerte i årets stall, som vil komme kjærkomment med i en ellers ung og fremadstormende A-lagstropp.

Det var lenge usikkert om Leonard ville bestå den medisinske sjekken, men på grunn av hans lange fartstid som stopper får det får bli en annen sak.

Under hans pressekonferanse i forbindelse med avskjeden fra 4270 uttalte han følgende:

"Vil takke for et flott år i Åkra IL, men jeg ønsker nå å prøve nye utfordringer i SK Vedavåg Karmøy. Min familie blir i første stund boende i byen, men flytter etterhvert nordover sammen med meg når vi har fått ordnet barnehageplass til barna.

Vil også benytte anledningen til å takke SK Vedavåg Karmøy for denne muligheten som er gitt meg, og måten de har tatt i mot meg og min familie, og vi ser frem til noen flotte år i klubben.

Nå ser jeg frem til å komme i gang med sesongen med mine nye lagkamerater."

Velkommen him igjen te Vea, gutar!

Medlemskontingent 2019

 
Medlemskontingent 2019
Medlemskontingenten betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetsnivå. På forhånd takk!
Ubetalt beløp (ca): 79190
Ubetalt antall: 45
Betalt beløp: 550800
Betalt antall: 341
 

TINE FOTBALLSKOLE

Bilderesultat for tine fotballskole 2019

Hovedsamarbeidspartner

Følg oss på Facebook!

Viktige Samarbeidspartnere

Grasrotandelen

Storhall Karmøy

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift