TI LOKALOPPGJØR FOR SABBANE!

NFF Rogaland offentliggjorde idag avdelingene for herrefotball i 4. divisjon i 2018.

At vi havnet i en pulje sammen med «alle» de lokale klubbene var ingen overraskelse, og kanskje mest interessant er det hvilke turer vi får over fjorden.

De viktigste lokaloppgjørene blir mot henholdsvis Åkra og Kopervik, som vi nå «endelig» får møte uten at det står noe totall bak…

Angående totall møter vi FKH 2, mens det også er rekruttlag i form av Sandnes Ulf 2 og Vidar 2 sør for Boknafjorden. Både FK Haugesund 2 og Sandnes Ulf 2 spilte 3. divisjon i 2017, mens Vidar 2 rykket opp fra 5. divisjon.

Ellers møter vi Djerv 1919 og Skjold her «hima», mens vi i sørgående rekkefølge fra Mortavika også skal varte opp for og gjeste Randaberg, Hundvåg, Hinna, Hana, Voll og Rosseland.

Også i 2018 vil SK Vedavåg Karmøy spille sine hjemmekamper inne i Storhall Karmøy, og i det vi takker samtlige som kom og heiet Sabbane frem i jubelsesongen 2017 håper vi at dere får med dere enda flere kjensfolk på kamp i 2018!

Følg med på veail.no og lik oss på Facebook for mer nyheter rundt både a-laget og det som ellers rører seg i klubben. Så fort terminlistemøtet er avholdt vil dette presenteres på siden!

Medlemskontingent 2019

 
Medlemskontingent 2019
Medlemskontingenten betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetsnivå. På forhånd takk!
Ubetalt beløp (ca): 79190
Ubetalt antall: 45
Betalt beløp: 550800
Betalt antall: 341
 

TINE FOTBALLSKOLE

Bilderesultat for tine fotballskole 2019

Hovedsamarbeidspartner

Følg oss på Facebook!

Viktige Samarbeidspartnere

Grasrotandelen

Storhall Karmøy

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift