Siste hjemmekamp

Vi skal avslutte med stil.

Hei fotballvenner!!

 

Siste hjemmekamp var en fantastisk opplevelse som for mange av aktørene både på og utenfor banen nok vil være det største de får være med på i fotballsammenheng. Takk til de nesten 1000 fremmøtte for en fantastisk stemning. I følge Eurosport så var det ca 15.000 som så kampen live på TV, noe de var veldig fornøyd med.

Nå er vi tilbake i hverdagen og i morgen (Torsdag) tar vi imot Etne til siste serierunden. Jeg er likevel sikker på innsatsen til spillerne våre vil bli den samme, vi har hatt en fantastisk sesong og har tenkt å av slutte med stil. Etne ga oss kamp til fløyta gikk inne i Etne i vårkampen der vi tilslutt slo dem 5-4. Etter det gikk de inn i en svak periode før de noen runder før ferien bidrog til vårt opprykk med å slå Haugar 3-0!! Etter det så har det gått bedre og Etne ser ut til å havne på en fin fjerdeplass.

Det har vert en lang sesong og den er enda ikke over, allerede på tirsdag tar vi imot Bogafjell til semifinale i KM og vinner vi den så blir det finale uken etter og da er vi nesten midtveis i November!

Høsten er alltid travel for oss som jobber rundt laget og forberedelsen til neste sesong er allerede i gang, vi har spillere vi ønsker å få inn og vi håper at flest mulig av årets gjeng blir med videre. Vi ser virkelig frem til lokaloppgjør mot våre naboer i sør og aust og at de nå kommer med hele A-lagene sine og ikke bare halve wink

Håper mange av de som var her på «SuperSøndag» også møter opp i morgen og blir med å gjøre serieavslutningen til en ny flott kveld i Storhall Karmøy. Takk til vår «12 mann», vi er utrolig stolte av at så mange møter opp for å se Sabbane spille!

 

Sportslig hilsen

Geir Harald Skorpe

Medlemskontingent 2019

 
Medlemskontingent 2019
Medlemskontingenten betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetsnivå. På forhånd takk!
Ubetalt beløp (ca): 79190
Ubetalt antall: 45
Betalt beløp: 550800
Betalt antall: 341
 

TINE FOTBALLSKOLE

Bilderesultat for tine fotballskole 2019

Hovedsamarbeidspartner

Følg oss på Facebook!

Viktige Samarbeidspartnere

Grasrotandelen

Storhall Karmøy

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift