TV-KAMPEN FOR TV-AKSJONEN!!

Vi gjør vårt sammen med TV-aksjonen for å sørge for en vinn-vinn-situasjon på søndag.

Ettersom den årlige TV-aksjonen finner sted på samme tid som den helt ekstraordinære ‘TV-kampen’ mellom Sabbane og Haugar i Storhall Karmøy på søndag, har klubben kontaktet TV-aksjonen for å få til en god løsning.

«HEILA BYGDE PÅ KAMP!»

Med mottoet «Heila Bygde På Kamp» vil det jo bety mange tomme hus for de frivillige bøssebærere på Vea og omegn på søndag. Da er gode råd dyre, og vi har i samråd med TV-aksjonen funnet ut at bøssebærerne vil ta turen innom tribunene i Storhall Karmøy i pausen under TV-kampen, og de vil også stå ved utgangsdørene når kampen er over.

Da vi kontaktet Cecilie Brekke Strand var hun særdeles positiv til vårt initiativ, men i en hektisk hverdag måtte hun henvise videre til TV-aksjonsansvarlig for Veavågen, vår egen Kristian Torvestad.

Også han var veldig positiv til initiativet, og kommenterte at ‘TV-kampen’ faktisk har vært en utfordring for arbeidet med å få frivillige til ‘TV-aksjonen’, da flere skal være frivillige i kafé, kiosk og som vakter. At vi nå inviterer bøssebærerne inn på tribunen i pausen, og lar dem få sine bøsser ut blant folket, er han veldig glad for.

- Sånn er det jo ofte, at alt plutselig skjer samtidig. Forhåpentligvis er mer enn halvparten av husstandene på Vea representert på tribunene i Storhall Karmøy på søndag, og forhåpentligvis vil alle støtte TV-aksjonen ved å gi til våre bøssebærere!

TV-aksjonen og Unicef sin logo vil bli å finne på banner langs banen for å minne folk på å gi, samt at man også vil ha en oppfordring til dette på programbladets bakside og på storskjermen i Storhall Karmøy.

NRK og UNICEF

  • TV-aksjonen NRK 2017 går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt.
  • Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et helt lands framtid på spill. Årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn der krigen raser.
  • Ett av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. UNICEF jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt framtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter.
  • TV-aksjonen 2017 skal gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.
  • TV-aksjonen NRK er verdens største innsamlingsaksjon målt i antall frivillige og innsamlede kroner fordelt på befolkning
  • 7000 frivillige over hele landet organiserer innsamlingen gjennom 500 kommune- og bydelskomiteer
  • 100 000 bøssebærere banker på 2,3 millioner dører
  • TV-aksjonen har vært arrangert hvert år siden 1974 og har gitt livsviktig hjelp til millioner av mennesker.
  • Vi håper at du både tar turen til Storhall Karmøy for TV-kampen, OG at du tar med deg litt og støtter TV-aksjonen ved  å gi til bøssebærerne i pausen!

Medlemskontingent 2019

 
Medlemskontingent 2019
Medlemskontingenten betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetsnivå. På forhånd takk!
Ubetalt beløp (ca): 79190
Ubetalt antall: 45
Betalt beløp: 550800
Betalt antall: 341
 

TINE FOTBALLSKOLE

Bilderesultat for tine fotballskole 2019

Hovedsamarbeidspartner

Følg oss på Facebook!

Viktige Samarbeidspartnere

Grasrotandelen

Storhall Karmøy

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift