Ny seier til "Sabbane"

Bra kontroll men komfortabelt ble det aldri.

Et godt antall publikummere hadde møtt opp for å sjå Sabbane ta imot et godt Kopervik 2 lag i kveldens kamp i storhall Karmøy og de fikk se en frisk åpning på kampen. Allerede i kampens første minutt får Aleksa en stor sjanse d han spilles gjennom et tafatt KIL forsvar, han avslutter muligens litt for tidlig og med en mann i ryggen setter han ballen en halvmeter over tverrliggeren. Gjesten setter raskt i gang og vi følger ikke helt med og Kjetil Simonsen får en forholdsvis enkel jobb med å sette ballen i mål og gi gjestene ledelsen før det er spilt to minutter.

De neste minuttene er det lite som skjer, vi har stort sett ball mens KIL ligger bakpå og venter på en kontringsmulighet. Vår neste sjanse får vi etter en glimrende corner fra vår høyreside, slått av Richard, den treffer Ingvar på bakre stolpe og det er nesten utrolig at ballen ikke går i mål. Et par minutter senere er KIL gjennom igjen men Stein Tore gjør en glimrende redning og holder oss inne i kampen. Kampen bølger begge veier og det er ikke lenge etterpå før vi har en ny stor mulighet når Marcus vipper ballen over gjestenes forsvar og inne til David Jr som kommer på løp men avslutningen hans går litt over tverrliggeren. Etter et kvarter inn i omgangen dabber kampen litt av og det skjer ikke noe særlig før det nærmer seg halvtimen og vi får litt trykk mot gjestenes mål igjen. Det begynner med at Ingvar fyrer av et skudd fra 12-13 meter som reddes mesterlig av gjestenes keeper men det blir retur og vi holder trykket oppe og får avsluttet to ganger til, det siste skuddet reddes også av keeper som holder ballen denne gang. Så får vi endelig hull på byllen. Richard slår en av sine mange strålende cornere fra får høyreside og keeper kommer ut og bokser ballen men den går rett til værs og når den kommer ned igjen er det Leif Johan som stiger høyest og får skallet den i mål!

Det går bare to minutter før KIL kommer til en ny stor mulighet etter et angrep fra deres høyreside, Stein Tore gjør først en god redning men må gi retur og en KILspiler har bare å sette ballen i mål men Hans Inge kommer foran og får blokkert til corner.

Det skjer mye i minuttene før pause og i det førtiandre minutt har vi enda en gang corner, Mathias får stå veldig alene på bakre stolpe og får tid til å styre ballen like innenfor stolpen men et tigersprang fra gjestenes gode keeper, Andreas Samdal Lund, gjorde at det fortsatt stod 1-1. Tigerspranget resulterte i en corner og igjen er det Richard som slår fra vår høyreside og denne gang treffer han Dag Eirik som knuser det som er av motspillere i lufta og stanger oss i ledelsen. Vi går til pause med en fortjent 2-1 ledelse men vi er heldige som ikke havner under med mer en ett mål de første tjue minuttene da KIL har flere brukbare sjanser.

Andre omgang begynner omtrent slik som første sluttet, med farlige cornere fra vår høyreside. Den første får vi allerede etter ett minutt men det blir reddet på streken. Snaue ti minutter ut i omgangen er det ungdommen som prøver seg, Hans Inge gjør en god jobb og forserer langs sin høyreside og får slått inn til David Jr som får avslutte fra 16-17 meter men igjen gjør gjestenes keeper en god redning og får slått til corner. Det er lengre mellom sjansene i starten av andre omgang og den neste er det gjestene som får litt etter at timen er passert. En dårlig pasning fra oss ender med ett brudd imot og baren god takling fra Dag Eirik omtrent på sekstenmeteren gjør at gjestene ikke kommer alene gjennom og får avsluttet. Litt senere har vi på ny corner og etter litt klabb og babb foran mål uten at KIL får klarert så ender ballen hos Frank som smeller den i undersiden av tverrliggeren og den spretter ut igjen men keeper får avverget returen. Bare minuttet senere er det Leif Johan som er på farten og prøver seg med et skudd men keeper får igjen avverget. De siste ti minuttene rir vi stort sett av stormen og kontrollerer inn en fortjent seier mot et godt gjestelag som virkelig trengte poeng for å holde Nord bak seg og det var tydelig at de hadde mobilisert for å ta tre poeng.

Brukbar laginnsats hos oss i dag men Stein Tore må trekkes frem da han gjør et par gode redninger som holder oss inne i kampen da gjesten har sin beste periode i starten av kampen. Richard ser ut til å være i godt gammelt slag med silkefoten innstilt og godt driv offensivt. Dagen suverent beste var likevel Ingvar som muligens brukte hodet oftere enn beina i kveld, han ble av juryen utropt til «Dagens Sabb» og mottok gavesjekken fra vår hovedsponsor Skudenes & Åkra Sparebank.

 

Sabbagoal

http://www.kxweb.no/portal/theme/organization/news/show.do?id=9388702

 

 

Andre medier om kampen:

https://xn--karmyfolk-o8a.no/sabbane-festar-grepet-i-tabelltoppen-slo-kopervik-2/

 

 

Vea – Kopervik 2 2-1 (2-1)

  2 min 0-1 Kjetil Simonsen

32 min 1-1 Leif Johan Johanessen

43 min 2-1 Dag Eirik Einarsen

 

 

 

Gult kort: endre Eide, Vea. Rødt kort Claus Niukuri (2 gule)

Dommer: Even Johansen, Stegaberg smileysmileysmileysmiley

Målsjanser: 12-5

Cornere: 15-2

Tilskuer: 130

 

 

Stein Tore

Hans Inge           Dag Erik               Frank              Richard                                                                                                                                                                                                  

Aleksa                     David Jr.            Ingvar          Leif Johan

 

                                    Marcus

 

                                               Mathias

 

Benken: David Sr. (inn for David Jr.), Oddvar (inn for Leif Johan), Endre (inn for Mathias), Håvard (inn for Hans Inge), Martin (inn for Marcus), Sverre.

Medlemskontingent 2019

 
Medlemskontingent 2019
Medlemskontingenten betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetsnivå. På forhånd takk!
Ubetalt beløp (ca): 79190
Ubetalt antall: 45
Betalt beløp: 550800
Betalt antall: 341
 

TINE FOTBALLSKOLE

Bilderesultat for tine fotballskole 2019

Hovedsamarbeidspartner

Følg oss på Facebook!

Viktige Samarbeidspartnere

Grasrotandelen

Storhall Karmøy

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift