Supersøndag for Sabbane

Himakampen mot Haugar skal sendes direkte på EuroSport!

Opprykkskampen, som egentlig skulle ha vært en bortekamp, men som ble byttet til hjemmekamp da det skulle legges nytt dekke i Storhall Karmøy like før sommerpausen - en kamp som for øvrig endte 1-1 - har nå blitt plukket ut som "Breddekampen" i oktober av den riksdekkende kanalen!

For at dette skulle gå i orden har oppgjøret blitt flyttet frem til søndag 22. oktober, med avspark klokken 15:00 i Storhall Karmøy.

EuroSport ankommer Sletten i store trailere med fullt produksjonsteam på 15 mann, som skal filme 5. divisjonskampen med FEM kameraer!

Kommentatorer og "studio" blir det naturligvis også, ettersom kanalen i sitt "Breddekamp"-prosjekt tar grasrota på samme alvor som proffene i Eliteserien.

Vi håper at flest mulig i bygda setter av datoen og blir med og lager folkefest i Storhall Karmøy, og at både Sabbane og Terrierne fra Haugesund holder koken oppe slik at dette blir en såkalt 'rysare' av en fotballkamp med 'mer enn 3 poeng' på spill.

Vi oppfordrer derfor alle Veabuer til å vise at man ikke bare er medgangssupportere som vil på TV, men som støtter laget også i himakampane mot Kopervik 2 (09.10) og Hemmingstad (19.10).

Vi vil takke for velviljen til både SK Haugar og Vats 94/Skjoldar, som har flyttet sitt innbyrdes oppgjør som skulle gått av stabelen kun få dager før "Breddekampen".

Følg med på veail.no og vår Facebookside SK Vedavåg Karmøy fremover for siste nytt om "Breddekampen" på Sletten!!

Medlemskontingent 2019

 
Medlemskontingent 2019
Medlemskontingenten betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetsnivå. På forhånd takk!
Ubetalt beløp (ca): 79190
Ubetalt antall: 45
Betalt beløp: 550800
Betalt antall: 341
 

TINE FOTBALLSKOLE

Bilderesultat for tine fotballskole 2019

Hovedsamarbeidspartner

Følg oss på Facebook!

Viktige Samarbeidspartnere

Grasrotandelen

Storhall Karmøy

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift