Ny målfest i Festning Storhall Karmøy

Storseier til tross for sjokkåpning

Vi åpner kampen med å gå direkte i angrep og en strålende crosser fra Ingvar over til vår høyrekant ender i en gedigen dobbeltsjanse men verken Aleksa eller Marcus får satt ballen i mål. Istedenfor er det Sauda som ti minutter og to grove forsvarsfeil senere leder 2-0 og det fåtallige publikummet blir nesten sittende å måpe over vår prestasjon så langt.

Det skal vise seg at det ikke er noen grunn til panikk men vi kan ikke fortsette med slike gavepakker til våre gjester. Vi tar tak i kampen og får en fortjent redusering etter et flott angrep som ender med at Aleksa legger inn fra vår høyrekant, Maid får kontroll på ballen og får snudd seg rundt og plassert den i mål fra 7-8 meter. De neste ti minuttene skjer det lite, vi har ballen mest men skaper ingenting før vi passerer tretti minutter. Da slår David R et hardt innlegg fra venstre og inn foran mål hvor Ruben kommer på løp og smeller ballen i nettet og vi har utlignet. Ruben, er 99 modell som spilte sin første kamp fra start i kveld, er forøvrig sønn av Jan Andre Langåker som har nesten 300 kamper som keeper på 90 tallet. Nå setter vi gjesten under press og det hagler med målsjanser det siste kvarteret men det er ikke før i omgangens siste minutt vi endelig tar en velfortjent ledelse. David R tar en frekkis da han står på første stolpe og «hæler» inn et innlegg fra vår høyreside.

Tre minutter ut i andre omgang får David muligheten igjen da Ruben treffer han med et innlegg fra høyre og David plassere ballen sikkert i nettet igjen og vi leder 4-2. Nå er det stort sett spill mot et mål men en god Saudakeeper hindrer oss i å score flere mål de neste minuttene men i det vi nærmer oss timen så må han gi retur på en avslutning fra Maid og David Jr er frempå og setter denne i mål og det kan se ut som om vi har punktert kampen.

Men så gjør vi en ny grov feil i bakre firer og gjestene får forholdsvis enkelt sette inn en redusering og kanskje tenne et lite håp om poeng men selv om vi nå går inn i en dårlig periode på 8-10 minutter så kommer aldri gjestene nærmere poeng i kveld. Etter hvert så våkner vi til igjen og etter sytti minutter blir Ruben spilt fint gjennom og han plasserer ballen helt ved stolperoten til venstre for gjestenes keeper, klassescoring av unggutten.

Ti minutter senere så er det Marcus og Maid som kombinerer fint og Maid får smelt i vei et skudd som stryker seg innenfor på lengste stolpe, nok en flott scoring. Aiman får sette punktum for kvelden med å løpe et innlegg fra vår høyreside i mål og fastsetter dermed sluttresultatet til 8-3.

«Dagens Sabb» ble i dag Marcus, i sterk konkurranse med Ruben og David Sr. Marcus får da gavekort fra vår hovedsponsor Skudenes & Åkra Sparebank. Sabba goal ble vunnet av Stein Arve Vea og Jan Øyvind Johannesen, premier er bilvask fra YX

Førstkommende torsdag drar vi til Stord for å spille en vanskelig bortekamp mot Leirvik. Håper flest mulig av våre trofaste supportere tar turen dit, gi gjerne beskjed hvis du vil være med i bussen.

 

Andre medier om kampen

https://hnytt.no/2017/09/21/malshow-storhall-karmoy/

 

Sabbagoal

http://www.kxweb.no/portal/theme/organization/news/show.do?id=9388702

 

 

Vea - Sauda 8-3 (3-2)

  4 min 0-1 Andre Vatland

11 min 0-2 Ronny Hauge

17 min 1-2 Maid Memic

30 min 2-2 Ruben Langåker

44 min 3-2 David Rasmussen

49 min 4-2 David Rasmussen

54 min 5-2 David E Kristoffersen

64 min 5-3 Jonas N Øvrebø

71 min 6-3 Ruben Langåker

83 min 7-3 Maid Memic

85 min 8-3 Aimen Nadar

 

 

Gult kort: Richard Vea, Vea og Ronny Hauge, Sauda

Dommer: Stian Nord Sjursen, Djerv 1919 smileysmileysmileysmiley

Målsjanser: 15-4

Cornere: 9-4

Tilskuer: 70

 

 

Stein Tore

Dag Erik               Frank                    Ingvar             Richard                                                                                                                                                                                                  

Aleksa                     Davis Jr.            Marcus          David Sr.

 

                                    Maid

 

                                               Ruben

 

Benken: Sverre (inn for Ruben), Pascal (inn for Mai),  Aiman (inn for David), Oddvar (inn for Aleksa), Vegard og Endre

Medlemskontingent 2019

 
Medlemskontingent 2019
Medlemskontingenten betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetsnivå. På forhånd takk!
Ubetalt beløp (ca): 79190
Ubetalt antall: 45
Betalt beløp: 550800
Betalt antall: 341
 

TINE FOTBALLSKOLE

Bilderesultat for tine fotballskole 2019

Hovedsamarbeidspartner

Følg oss på Facebook!

Viktige Samarbeidspartnere

Grasrotandelen

Storhall Karmøy

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift