Sabbaløpet 2016: Program for dagen

Lurer du på hva som skjer på Sletten og i Storhall Karmøy idag, finner du svarene her!

Start og mål for samtlige 3 løp vil være i Storhall Karmøy, så her vil publikumsvennligheten være i høysetet. Vi håper på et yrende liv og at løperne kan få den moralske støtten  og ville jubelen de trenger for å ta oppløpet noen sekunder raskere! Speaker for dagen vil være ingen ringere enn vår egen Karl Inge Tjoland, som for øvrig har en bestetid fra 1990 med 44:22 - så her skal det ikke stå på underholdningen!

Kafé, kiosk og lapskaus

Det vil bli salg av kioskvarer, kaker, lapper, kaffe og kjempegod lapskaus fra Lundal. Så har du glemt å handle inn til søndagsmiddagen vet du hvor du skal ta turen!

Arrangementet har en sunn profil, og det vil være salg av vann, sukkerfri saft, Noisy, smoothie og oppskjært frukt. Siden det er Sabbaløp slår vi derimot til med kaker, som jo er en tradisjon 1. mai!

Ruslesabben – ca 3.5 km – Åpen start mellom 12:30 og 13:30

Det blir åpen start på Ruslesabben mellom 12:30 og 13:30. Ved målgang blir det medaljer til barna, mens det selvsagt er rekebord for alle!

Minisabben – 1200 m – Påmeldingsfrist 13:45 – Start 14:00

Minisabben er for barn mellom 6 og 12 år. Barn under 6 år kan også delta med samtykke fra foresatte. Det vil selges startnummer i Storhall Karmøy fra klokken 12:00. Startkontingent er kr 80. Vi tar også kort i «luka». Start og mål er i Storhall Karmøy. Det blir selvsagt medaljer på alle som deltar!

Løypa som går fra Storhall Karmøy, opp «brekkå», ned mot Fiskerimuseet, til venstre bak kunstgresset og opp igjen Slettavegen tilbake og inn i Storhall Karmøy vil være godt merket, og bemannet med løypevakter.

Det vil også bli besøk av våre maskoter Sabberin og Sabberina, som vil være i målområdet når det deles ut medaljer! :)

Sabbaløpet – 8,3 km – Start 15:00

Hovedløpet går tradisjonen tro av stabelen klokken 15:00. Det vil være utlevering av startnummer fra klokken 12:00 i Storhall Karmøy. Det er fortsatt mulig å melde seg på online via www.veail.no eller mosjon.friidrett.no/sabbalopet2016. Det vil også være mulig å melde seg på i Storhall Karmøy, men her må det påregnes noe kø.

Det vil være elektronisk tidtaking, og live resultater på infoskjerm i Storhall Karmøy. Det vil også være mulig å følge løpet direkte via følgende link: http://live.eqtiming.no/24938#livescroll.

Med gode garderobefasiliteter er det selvsagt mulig å først ta seg helt ut, så innta et riktig godt rekebord fra K-Fisk, før man avslutter med lapskaus fra Lundal som søndagsmiddag i flerbrukshallen.

Sabbastatistikk

Alle som løper Sabbaløpet premieres med Sabbaglasset. De som løper 5., 10., 20. og 25. gang får også en ekstra premie – i form av henholdsvis plakett, Sabbavase, Sabbajuiceglass og Sabbaseidel.

Lurer du på hvor mange ganger du har løpt tidligere? Svaret finner du i det vedlagte excelarket som har oversikt over samtlige løpstider fra starten i 1989.

Medlemskontingent 2019

 
Medlemskontingent 2019
Medlemskontingenten betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetsnivå. På forhånd takk!
Ubetalt beløp (ca): 79190
Ubetalt antall: 45
Betalt beløp: 550800
Betalt antall: 341
 

TINE FOTBALLSKOLE

Bilderesultat for tine fotballskole 2019

Hovedsamarbeidspartner

Følg oss på Facebook!

Viktige Samarbeidspartnere

Grasrotandelen

Storhall Karmøy

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift