MX-SPORT LIGAEN: TAP I SERIEÅPNINGEN FOR A-LAGET!

SK Vedavåg tapte i kveld 2-1 mot FKH 2 på Sletten.

Kampfakta, 3 div., avd. 13, 12. april 2010, kl 18:30, Sletten Stadion

 

SK Vedavåg – FKH 2         1 – 2 (0 – 2)

 
Tilskuere: 154
 
Mål:
9 min:  0 – 1 Sten Ove Eike
31 min: 0 – 2 Dag Roar Ørsal

70 min: 1 – 2 Kenan Muminovic

 

Gult kort: Håvard Eriksen og Richard Vea

 

Dommer: Trond Egil Hansen, Nord

 

SK Vedavåg Karmøy (4-4-2): André Fiskum, Tom Torkellsen (Johan Robertsen-Langåker), Kjell Flotve, Henning Kristoffersen, Richard Vea, Mikael Hårvik, André Helland, Christopher Alcock, Kenan Muminovic, Håvard Eriksen, Bjarne Kallevik (Leon Ånensen)

Dagens ”Sabb”: André Helland
 

Kampfakta: Vedavåg tok i dag i mot FKH 2 til årets første seriekamp. FKH er tippet å vinne puljen av mange, og i dag stilte de ihvertfall med et lag som levde opp til de forventningene. I startelleveren fant vi blant annet spillere som Sten Ove Eike, Djedje, Dag Roar Ørsal, Jarle Steinsland og Juska Savolainen. Alle disse er som kjent veldig interesserte i å spille seg inn i FKH sin førsteellever.

 

Til tross for mange store navn, så begynte kampen noe rolig. Den første halvsjansen var det faktisk hjemmelaget som fikk etter en dødball. Det skulle imidlertid ikke gå lang tid før Eike skulle presentere seg. Etter et dårlig utspark fra keeper vant han en duell med Kjell, og løp fra det som var av forsvarere for deretter å runde Fiskum som var på halvdistanse. Alene mot et åpent mål gjorde han følgelig ingen feil. Bare et par minutter senere var samme mann frempå igjen etter en contring, men denne gangen endte avslutningen i nettveggen. Kampen var preget av et ikke altfor stort tempo, men det var FKH som var det førende laget. Vedavåg sitt sterkeste våpen så ut til å være dødballer, men FKH på sin side fikk noen farlige contringer etter de nevnte dødballene. Etter en halv time skulle de doble sin ledelse, da etter et innlegg fra høyre som til slutt endte hos Ørsal. Han fikk stå helt alene, og satte ballen kontrollert i mål. Etter dette skjedde det ikke så altfor mye, og FKH gikk fortjent til pause med ledelse 2-0.

 

FKH byttet ut tre av de etablerte spillerne i pausen, og Vedavåg kom litt mer med i kampen. Det stoppet imidlertid ofte før siste tredjedel, og dermed ble det litt halvtamt. Etter en drøy time kom det imidlertid en stor sjanse for Mikael, da han ble sendt alene med keeper etter pasning fra Richard. Han fikk imidlertid aldri helt kontrollen på ballen, og skuslet bort muligheten. Bare noen minutter senere tente imidlertid Kenan et håp når han reduserte. Målet kom etter et frispark fra 17 meter som han sette gjennom et hull i muren og nede i hjørnet. Selv om publikum øynet ihvertfall poengdeling etter dette, så klarte imidlertid Vedavåg aldri å sette det helt store presset. Dermed endte kampen med et knepent tap mot et på papiret veldig sterkt FKH-lag! Allerede førstkommende fredag kommer imidlertid sjansen til årets første poeng når turen går til Nordheim og kamp mot Nord. Møt opp og støtt laget!

 

Målene fra dagens kamp kan du forøvrig se på www.lokalsport.no.

Medlemskontingent 2019

 
Medlemskontingent 2019
Medlemskontingenten betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetsnivå. På forhånd takk!
Ubetalt beløp (ca): 79190
Ubetalt antall: 45
Betalt beløp: 550800
Betalt antall: 341
 

TINE FOTBALLSKOLE

Bilderesultat for tine fotballskole 2019

Hovedsamarbeidspartner

Følg oss på Facebook!

Viktige Samarbeidspartnere

Grasrotandelen

Storhall Karmøy

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift