Seier i cupen!

SK Vedavåg slo i dag Trio 3-0 i førstekvalifiseringsrunde til NM.

Kampfakta, NM-kvalifisering 5. april 2001, kl 15:00 Sletten Kunstgress

 

SK Vedavåg – Trio IL        2 – 0 (3 – 0)

 
Tilskuere: ca 75
 
Mål:
4 min:  1 – 0 Christopher Alcock
44 min: 2 – 0 André Helland

83 min: 3 – 0 Bjarne Kallevik

 

SK Vedavåg Karmøy (4-4-2): André Fiskum, Kjell Flotve (Tom Torkellsen), Finn Tore Hetland, Henning Kristoffersen, Leon Ånensen, Mikael Hårvik, André Helland, Christopher Alcock, Kenan Muminovic, Bjarne Kallevik (Morgan Karlsen), Håvard Eriksen (Alf Reidar Smelvær)

 

Kampfakta: I årets første obligatoriske kamp kom Trio på besøk til Sletten for første kvalifiseringsrunde i NM. Kampen ble preget av en forholdsvis sterk vind på langs av banen. Dette førte til at hvert av lagene hadde sin omgang med medvind. Hjemmelaget startet med medvind, og allerede etter få minutter scoret Alcock på et fint plassert frispark fra 16,5 meter. Dette skulle sette tonen, og Vedavåg var det førende laget gjennom hele kampen. Til tross for et spillemessig overtak, så ble første omgang preget av mange feilpasninger i medvinden. Dette førte til mange for lange pasninger som endte hos keeper. Dette til tross ble det noen store sjanser, men det ble ikke hull på byllen før like før pause igjen. Denne gangen var det Helland som var på plassen inne i boksen og satte inn et innlegg. Alt i alt en fortjent ledelse, selv om Trio hadde spesielt en stor mulighet de burde ha scoret på.

 

I andre omgang var det bare et lag på banen, og Vedavåg fikk til mer spill i motvinden. De fleste forsøk fra Trio sin side ble derimot for dårlige, og mange baller gikk inn til keeper. Vedavåg lykkes å holde ballen mer på bakken, og spilte seg frem til veldig mange store sjanser etterhvert. De var blant annet alene med keeper noen ganger, og det smalt også i stolpen etter et fantastisk brassespark av Bjarne Kallevik. Sistnevnte sjanse hadde definitivt fortjent en bedre skjebne. Bjarne skulle imidlertid få sin revansj mot slutten, da han tok fint i mot et innlegg og banket ballen i mål. Dermed endte det med en fullt fortjent hjemmeseier, og avansement til neste kvalikrunde i cupen. Følg med på hjemmesidene for å se hvem som blir motstander da!

 

Medlemskontingent 2019

 
Medlemskontingent 2019
Medlemskontingenten betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetsnivå. På forhånd takk!
Ubetalt beløp (ca): 60722
Ubetalt antall: 36
Betalt beløp: 564700
Betalt antall: 348
 

TINE FOTBALLSKOLE

Bilderesultat for tine fotballskole 2019

Hovedsamarbeidspartner

Følg oss på Facebook!

Viktige Samarbeidspartnere

Grasrotandelen

Storhall Karmøy

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift